dilluns, 5 de juny del 2017

COLÒNIES PORT AVENTURA

Del dimecres 31 de maig fins el divendres 2 de juny vam anar de colònies a PortAventura. 
El primer dia vam instal·lar-nos a la casa de colònies i vam fer 3 activitats: bicicleta (BTT), tir amb arc i Polinèsia. Quan vam acabar les activitats vam anar a la piscina. A continuació ens vam dutxar, vam anar a sopar i vam fer diferents jocs de nit. Finalment vam anar a dormir.

El segon dia vam anar a PortAventura tot el dia. Abans de marxar de la casa de colònies vam fer els grups de nens i nenes per anar a les atraccions i els mestres van escriure els seus números de telèfon al braç d'alguns alumnes de cada grup. Vam dinar al Far West tot veient diferents espectacles. A la tarda vam tornar a pujar a les atraccions. Per acabar vam quedar tots a l'entrada del Furius Baco a dos quarts de set. En arribar a la casa ens vam dutxar, vam sopar i vam anar a la disco fins a les 11 de la nit. Després vam anar a les habitacions a preparar les maletes i la motxilla per portar al parc aquàtic.

Lúltim dia vam anar al parc aquàtic Costa Caribe. Vam baixar per molts tobogans amb donuts i sense. Vam dinar dins el parc, vam sortir tots junts, ens vam fer una foto davant l'entrada de PortAventura i vam pujar a l'autobús. Vam dormir i descansar, vam parar a berenar i vam tornar a Figueres.

Va ser genial!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.